Ombyt eller forlæng din Smartbox

For at ombytte eller forlænge skal du finde dit Smartbox gavekort frem – det ligger i boksen, bag den lille bog. Du skal altså bryde emballagen på din Smartbox, når den skal ombyttes/forlænges. Ofte stillede spørgsmål:

 • Kan jeg ombytte min Smartbox, selvom den er udløbet?
  Ja, dog ombytter vi ikke længere gavekort, der udløb i 2009, 2010 og 2011.
 • Er det muligt at bytte 1 boks til 2 bokse?
  Nej, hvis du vil ombytte 1 boks til 2, skal du henvende dig personligt i en af vores butikker i København. Dette gælder også, hvis du vil ombytte til en billigere boks. Bemærk: Vi udbetaler ikke en evt. prisdifference.
 • Koster det noget at ombytte/forlænge?
  Ja, det koster 59 kr. på hjemmesiden, mens det koster 30 kr., hvis du kommer ind i en af vores butikker i København.
 • Kan jeg få penge tilbage?
  Nej, du kan kun ombytte til en anden Smartbox. Du kan ikke få pengene refunderet medmindre du har en gyldig kvittering og emballagen ikke er brudt.

Indtast din gavekortskode

 
  de generelle betingelser
 
Bekræft
Hvor finder jeg gavekortskoden?

Gavekortskoden står bag på gavekortet

Fermer
De generelle betingelser

Sådan gør du

 1. 1. Du skal finde dit Smartbox gavekort frem – det ligger i boksen, bag den lille bog. Du skal altså bryde emballagen på din Smartbox, når den skal ombyttes/forlænges.
 2. 2. Du indtaster din gavekortskode og finder den Smartbox, du vil forlænge/ombytte til. Herefter udfylder du dine personlige oplysninger samt betalingsoplysninger.
 3. 3. Når forlængelsen eller ombytningen er gennemført, modtager du en bekræftelse på e-mail. Denne skal du udskrive og sende til os sammen med gavekortet (gælder ikke Smartboxe med hotelophold*). Vi anbefaler, at du sender det som anbefalet brev i tilfælde af, at gavekortet går tabt i posten. Vi kan ikke sende din nye Smartbox af sted, før vi har modtaget BÅDE bekræftelsesmail og det gamle gavekort.*OBS! Ombytter/forlænger du en Smartbox med et hotelophold, skal du ikke sende noget til os – vi sender en ny Smartbox til dig, når du har gennemført ombytningen/fornyelsen. Når du har modtaget din nye Smartbox, kan du blot smide det gamle gavekort ud.
 4. 4. Fra vi modtager dit gavekort og din bekræftelsesmail, går der typisk 3-4 arbejdsdage, før vi sender din nye Smartbox.
   

De tre mest stillede spørgsmål

 • Kan jeg ombytte min Smartbox, selvom den er udløbet? Ja, dog ombytter vi ikke længere gavekort, der udløb i 2009, 2010, 2011 og 2012.
 • Er det muligt at bytte 1 boks til 2 bokse? Nej, hvis du vil ombytte 1 boks til 2, skal du henvende dig personligt i en af vores butikker i København. Dette gælder også, hvis du vil ombytte til en billigere boks. Bemærk: Vi udbetaler ikke en evt. prisdifference.
 • Koster det noget at ombytte/forlænge? Ja, det koster 59 kr. på hjemmesiden, mens det koster 30 kr., hvis du kommer ind i en af vores butikker i København.

 

Ombyt nemt og hurtigt i en af vores butikker

 • Du kan forlænge eller ombytte din Smartbox her på hjemmesiden eller i en af vores Smartbox butikker i København (Købmagergade 57 eller Frederiksberg Allé 52), og du vil da modtage en helt ny Smartbox med en længere gyldighed med det samme.

 

Vigtig information

 • Når der kommer nye udgaver af vores Smartbox-temaer, kan der forekomme ændringer i oplevelserne og eventuelt prisstigninger. Hvis du ønsker at bytte til en Smartbox, som er steget i pris, skal du (ud over administrationsgebyret) også betale prisforskellen. Priserne på vores Smartbox-temaer kan du altid følge på www.smartbox.dk.
 • Hvis prisen på den valgte Smartbox er højere end den Smartbox, du vil bytte, skal du betale administrationsgebyr + prisforskellen.
5 gode grunde til at vælge Smartbox

Følg os på: Google+
Nyhedsbrev:
Smartbox er en del af Smart&CO
Smart&Co i verden: nl be fr de it es se ch us at
Vores partnere:
Fermer
For at give dig den bedste oplevelse på www.smartbox.dk bruger vi cookies på siden. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies. For mere information klik her. Luk
Fermer

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.

Luk
Luk vinduet
Fermer