Kundeservice (Mandag-fredag 9-18 Lørdag 10-14) 70 26 41 00
Fri fragt fra 500 kr.

Vil du ombytte din Smartbox?

Det er muligt at ombytte til en Smartbox af samme værdi eller af højere værdi. Du modtager altid den seneste version med min. 6 måneders gyldighed.

Bemærk, at du modtager en Smartbox Go, når du ombytter. En Smartbox Go består af en gavekuvert, som indeholder et informationsbrev og et gavekort. Din Smartbox Go giver de samme muligheder som en almindelig Smartbox, du modtager bare ikke guidebog og gaveboks. Al information om partnere og booking finder du her på siden.

Indtast din gavekortskode og aktiveringskode

 
Betingelser for ombytning og forlængelse af Smartbox

 
Bekræft
Dog ombytter vi ikke længere gavekort, der udløb i 2009, 2010, 2011 og 2012.
 
Hvor finder jeg gavekortskoden?

Gavekortskoden står bag på gavekortet i nederste højre hjørne

Hvor finder jeg aktiveringskoden?

Aktiveringskoden står bag på gavekortet i nederste højre hjørne under gavekortskoden

Fermer
Betingelser for ombytning og forlængelse af Smartbox

 

Sådan gør du

 1. 1. Du skal finde dit Smartbox gavekort frem – det ligger i boksen, bag den lille bog. Du skal altså bryde emballagen på din Smartbox, når den skal ombyttes/forlænges.
 2. 2. Du indtaster din gavekortskode og aktiveringskode og vælger den Smartbox, du vil forlænge/ombytte til. Herefter udfylder du dine personlige oplysninger, betalingskoden (gælder ikke weekendophold) samt betalingsoplysninger.
 3. 3. Når forlængelsen eller ombytningen er gennemført, modtager du en bekræftelse på e-mail. 
 4. 4. Vi sender din nye Smartbox afsted til dig inden for et par dage
 5. 5. Bemærk, at du modtager en Smartbox Go, når du ombytter. En Smartbox Go består af en gavekuvert, som indeholder et informationsbrev og et gavekort. Din Smartbox Go giver de samme muligheder som en almindelig Smartbox, du modtager bare ikke guidebog og gaveboks.
    

De tre mest stillede spørgsmål

 • Kan jeg ombytte min Smartbox, selvom den er udløbet? Ja, dog ombytter vi ikke længere gavekort, der udløb i 2009, 2010, 2011 og 2012.
 • Er det muligt at bytte 1 boks til 2 bokse? Nej, hvis du vil ombytte 1 boks til 2, skal du henvende dig personligt i en af vores butikker i København. Dette gælder også, hvis du vil ombytte til en billigere boks. Bemærk: Vi udbetaler ikke en evt. prisdifference.
 • Koster det noget at ombytte/forlænge? Ja, det koster 30 kr. på hjemmesiden og i vores egne butikker.

 

Ombyt nemt og hurtigt i en af vores butikker

 • Du kan forlænge eller ombytte din Smartbox her på hjemmesiden eller i en af vores Smartbox butikker i København (Købmagergade 57 eller Frederiksberg Allé 52), og du vil da modtage en helt ny Smartbox med en længere gyldighed med det samme.

 

Vigtig information

 • Når der kommer nye udgaver af vores Smartbox-temaer, kan der forekomme ændringer i oplevelserne og eventuelt prisstigninger. Hvis du ønsker at bytte til en Smartbox, som er steget i pris, skal du (ud over administrationsgebyret) også betale prisforskellen. Priserne på vores Smartbox-temaer kan du altid følge på www.smartbox.dk.
 • Hvis prisen på den valgte Smartbox er højere end den Smartbox, du vil bytte, skal du betale administrationsgebyr + prisforskellen.
5 gode grunde til at vælge et Smartbox oplevelsesgavekort
 • KUNDESERVICE
  70 26 41 00
  Man-fre 9-18 Lørd 10-14
 • SIKKER
  BETALING
 • GRATIS OMBYTNING*
 • GYLDIG I 2 ÅR
 • HØJ KUNDETILFREDSHED


Følg os på: Google+
Nyhedsbrev:
*Smartbox er blot formidler af de oplevelsesgaver du kan købe på denne hjemmeside. Leverandøren af den pågældende ydelse er ansvarshavende aftalepart.
Smart&Co i verden: nl be fr de it es se ch us at
Fermer
For at give dig den bedste oplevelse på www.smartbox.dk bruger vi cookies på siden. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies. For mere information klik her. Luk
Fermer

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.

Luk
Luk vinduet
Fermer