Kundeservice (Mandag-fredag 9-18 Lørdag 10-14) 70 26 41 00
Fri fragt fra 500 kr.

Studentergaver

Leder du efter en studentergave? Uanset om det er gymnasie eller universitet, er det tradition at give en studentergave. Smartbox har studentergaver til ham og studentergaver til hende - se vores udvalg af studentergaver nedenunder.

Sortér efter
Antal resultater 7

En oplevelse som studentergave
Som studerende, sætter man virkelig pris på at få gaver - specielt til studenten. Du tænker måske at kontanter er det eneste - eller nemmeste - at give som studentergave, men penge skaber ikke minder for livet. Med en oplevelsesgave som studentergave, kan studenten vælge fra en lang liste af eventyr og oplevelser.
 

Gaveidéer
Har du brug for inspiration til en studentergave til ham eller til hende? Det behøver ikke at være kompliceret med en studentergave. Bare giv noget, der er mindeværdigt. Glæd studenten med en oplevelsesgave fra Smartbox. Giv friheden til at vælge fra en lang række oplevelser. Det vil være en lettelse efter en længere studietid.

5 gode grunde til at vælge et Smartbox oplevelsesgavekort
 • KUNDESERVICE
  70 26 41 00
  Man-fre 9-18 Lørd 10-14
 • SIKKER
  BETALING
 • GRATIS OMBYTNING*
 • GYLDIG I 2 ÅR
 • HØJ KUNDETILFREDSHED


Følg os på: Google+
Nyhedsbrev:
*Smartbox er blot formidler af de oplevelsesgaver du kan købe på denne hjemmeside. Leverandøren af den pågældende ydelse er ansvarshavende aftalepart.
Smart&Co i verden: nl be fr de it es se ch us at
Fermer
For at give dig den bedste oplevelse på www.smartbox.dk bruger vi cookies på siden. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies. For mere information klik her. Luk
Fermer

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.

Luk
Luk vinduet
Fermer