5 ting, man kan lave når det er vinter i Paris

______________________________________________________________
Selv om foråret i Paris for mange mennesker er noget magisk ”I love Paris in the springtime”, som Frank Sinatra sang, så er vintermånederne måske den mest perfekte tid til at besøge lysenes by.
Når det er vinter i Paris, er der færre turister, caféerne summer af velklædte lokale indbyggere, museerne holder store udstillinger og selv stjernerestauranterne er det muligt at finde plads på. Her er fem forslag til, hvad du kan lave når det er vinter i Paris.

1. Tag på udsalg

Udsalget begynder i Paris d. 8. januar og varer i fem uger. De berømte varehuse Galeries Lafayette og Bon Marché er fyldt med udsalgsvarer til bristepunktet, men også store modekonger har fyldt hylderne op med gode varer. De mest eksklusive butikker kan du finde på Avenue Montaigne.

2. Skøjtetur foran rådhuset

Du kan skøjte forskellige steder når det er vinter i Paris. Den mest populære skøjtebane ligger lige uden for det imponerende Hôtel de Ville. Der er gratis adgang. Du kan leje skøjter for 5 Euro.

3. Tag til Cirque d’hiver

Vintercirkusset er det ældste permanente cirkus i verden, og er værd at opleve, når det er vinter i Paris. Fra oktober til begyndelsen af marts kan du nyde det nye show i Bouglione Circus. Det traditionelle syn af elefanter, heste, trapez-kunstnere og klovne med et fascinerende moderne tvist. Du finder Cirque d’hiver på Rue Amelot 110.

4. ”Have a high tea at the Ritz”

HThe Ritz Hotel (Place Vendôme 15) er et af de fineste steder i Paris. Her er imponerende omgivelser til at nyde en fornem kop te - omgivet af Paris’ berømtheder, kostbare antikviteter, glitrende krystal og blankpudset sølvtøj. I kan naturligvis også nyde en dejlig kop varm chokolade her, som er god at varme sig på, når det er koldt i Paris.

5. Få en chokolade-massage på ”Four Seasons”

Når vi nu taler om varm chokolade: Den berømte – og desværre meget dyre – spa på Four Seasons på George V. Hotel, et par skridt fra Champs Elysées, kan du få en to en halv times forkælelse med chokolade – uden at tage et gram på. Programmet omfatter en organ krat med pebermyntechokolade, et organ wrap med schweizisk chokolade og karamel og en dybdegående massage med kakao-olie. Det er en skøn måde at holde sig varm på, hvis det er koldt i Paris.
Får du blod på tanden? Her finder du en oplevelsesgave med mere end 60 hoteller i Paris.

DET STØRSTE UDVALG Mere end 3.800 oplevelser1
NEM AT BRUGE Med de eksklusive Smartbox muligheder
KVALITETSOPLEVELSER Som 100% udvælges og evalueres løbende

BLIV OPDATERET

Abonnér på vores nyhedsbrev med det seneste nye om Smartbox.

Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig denne e-mail service ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev"-linket nederst i hver e-mail.

Luk

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.