*Tilbuddet gælder kun fredag d.24/11

Tag forskud på julegaveindkøb og gør et kup med 20 % rabat på 5 udvalgte oplevelsesgaver med koden FRIDAY20. Skal det være en lækker madoplevelse, et dejligt ophold, en skøn massage eller en paroplevelse. Se de 5 udvalgte oplevelsesgaver herunder. Tilbuddet er kun gældende fredag d.24/11.

BLACK FRIDAY TILBUD

Benyt dig af vores Black Friday tilbud på 20 % på 5 udvalgte oplevelsesgaver og undgå al unødvendig stress omkring julegaveindkøb. Køb dine julegaver i ro og mag på Black Friday, og glæd dine kære med en dejlig oplevelse i julegave. Husk at indtaste koden FRIDAY20 i Tilbudskode feltet, inden du betaler, og de 20 % rabat vil blive fratrukket inden afregning.

DET STØRSTE UDVALG Mere end 3.800 oplevelser1
NEM AT BRUGE Med de eksklusive Smartbox muligheder
KVALITETSOPLEVELSER Som 100% udvælges og evalueres løbende

BLIV OPDATERET

Abonnér på vores nyhedsbrev med det seneste nye om Smartbox.

Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig denne e-mail service ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev"-linket nederst i hver e-mail.

Luk
For at give dig den bedste oplevelse på www.smartbox.dk bruger vi cookies på siden. Ved at fortsætte accepterer du brugen af cookies. For mere information klik her. Luk
Luk

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.