Reservation af hotel

Find svar på dine spørgsmål omkring reservation af hotel, ændringer i en eksisterende reservation og annullering af en reservation her.

www.smartbox.dk/brug-gavekort kan du reservere dit hotelophold. Langt de fleste hoteller kan bookes direkte via hjemmesiden. Enkelte hoteller skal kontaktes gennem Smartbox kundeservice. Du vil blive mødt af nedenstående besked, hvis det hotel du ønsker at booke ikke har online booking:

Bemærk venligst at hvis det er muligt at booke hotellet online, men vælger at ringe til kundeservice, kan du blive opkrævet et administrationsgebyr.

Du kan afbestille dit hotelophold op til 48 timer før ankomst medmindre andet er beskrevet. Kontakt Kundeservice på 70 26 41 00 hurtigst muligt, hvis du ønsker at afbestille.

Det afhænger af hotellet om har plads til ekstra opredninger og om de har børnesenge tilrådighed. Vi anbefaler at I kontakter hotellet direkte og spørger om mulighederne.

Som udgangspunkt påbeløber der ingen ekstra gebyrer ved vores hotelophold, men ved særlige arrangementer og højtider kan der kan være et gebyr for specielle menuer og andre ting, der ikke indgår som standard.

 

Det afhænger af, om hotellet har plads. Vi anbefaler, at I kontakter hotellet direkte for at høre nærmere om mulighederne.

Det kan du godt alt afhængig af hotellets ledighed.

 

Du skal være fyldt 18 år for at benytte et Smartbox hotelophold.

 

DET STØRSTE UDVALG Mere end 3.800 oplevelser1
NEM AT BRUGE Med de eksklusive Smartbox muligheder
KVALITETSOPLEVELSER Som 100% udvælges og evalueres løbende

BLIV OPDATERET

Abonnér på vores nyhedsbrev med det seneste nye om Smartbox.

Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig denne e-mail service ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev"-linket nederst i hver e-mail.

Luk

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.