Andre spørgsmål

Find svar på andre spørgsmål her.

Skulle du mod forventning få en negativ oplevelse bedes du straks henvende dig til udbyderen af oplevelsen, der har det fulde ansvar for indholdet og afholdelsen af oplevelsen. Derved har udbyderen mulighed for at rette op på oplevelsen med det samme.

Det er vigtigt for os at få Smartbox-brugernes input for herved at kunne blive ved med at tilbyde gode oplevelser og hele tiden forbedre vores produkt. For os er det meget vigtigt, at vores partnere lever op til vores kvalitetskrav. Hvis du ikke mener, at dette er tilfældet, eller hvis du har gode idéer til nye og spændende oplevelser, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv til os på oplevelser@smartbox.com.

En Smartbox som har 16D med i produktkoden er gyldig i 2 år efter købsdatoen.

Alle vores boxe med 15D i produktkoden har ubegrænset gyldighed. Dette betyder at boxen gratis kan ombyttes/forlænges til et værdibevis af samme værdi efter at oplevelserne i boxen er løbet ud.

Der tages forbehold for prisstigninger.  Dog gælder det, at hvis boksen ikke ombyttes i 5 år, at regne fra sidste gyldighedsdato for ydelserne i boksen, kan man ikke længere gøre krav på hverken ombytning eller forlængelse, og må derfor anses som værende tabt.

For at blive partner skal du kontakte vores Kontraktafdeling. Du kan enten ringe til Kundeservice på 70 26 41 00 eller bruge kontaktformularen her: www.smartbox.dk/contact

Vi samarbejder kun med etablerede partnere, og vi har besøgt dem alle for at sikre os, at de lever op til vores kvalitetskrav. Vi stiller bl.a. krav til beliggenhed, atmosfære, faciliteter og naturligvis til prisen. For os er det ligeledes vigtigt at have et godt forhold til vores partnere, da vi med et godt samarbejde skaber de bedste forudsætninger for at kunne tilbyde gode og spændende oplevelser.

Nej, hvis du mister, får stjålet eller dit gavekort på en anden måde bliver ødelagt, kan vi desværre ikke erstatte det. Så pas godt på det.

Nej, man sparer ikke nødvendigvis penge med sin Smartbox, da Smartbox ikke er et rabatkoncept. Den ydelse man modtager hos vores partnere, svarer til boksens beløb.

Nej, der er ikke mulighed for frit at vælge en oplevelse for boksens værdi, hos den arrangør du som kunde vælger. Smartbox har lavet specifikke aftaler hos hver partner. Den ydelse, som hver partner tilbyder, står beskrevet på vores hjemmeside under partneren.

Vi arbejder sammen med Netbooster og Zanox. For at blive en del af vores affiliate netværk, skal du registrere dig ved enten Netbooster eller Zanox.

Alle rettelser som f.eks. nye partnere, ændring af menu etc. registreres her: www.smartbox.dk/corrections

DET STØRSTE UDVALG Mere end 3.800 oplevelser1
NEM AT BRUGE Med de eksklusive Smartbox muligheder
KVALITETSOPLEVELSER Som 100% udvælges og evalueres løbende

BLIV OPDATERET

Abonnér på vores nyhedsbrev med det seneste nye om Smartbox.

Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig denne e-mail service ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev"-linket nederst i hver e-mail.

Luk

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.