Oplevelser du kan dele med en, du elsker, er ofte de bedste øjeblikke i livet. Giv en julegave, som er en oplevelse, der kan deles – den perfekte julegave til par. Vi har samlet en masse gode julegaveidéer til par, som uden tvivl vil vække glæde juleaften. Vælg mellem mange dejlige oplevelsesgaver; en hyggelig brunch, en sjov eftermiddag med gokarts eller et romantisk ophold for to.

FIND DEN PERFEKTE GAVE

Julegaver til par som har alt

December flyver afsted, og før du ved af det, så er det juleaften. Du kan allerede forestille dig juletræet stå smukt og pyntet i stuen. Klar til at blive danset i rundkreds om og sunget for. Og ikke mindst julegaverne under juletræet, som ligger klar til at blive pakket op. Har du styr på alle julegaverne eller mangler du stadig at finde den rette julegave? Se vores julegaveidéer til par, find den rette julegave og glæd dem med en oplevelsesgave juleaften.

DET STØRSTE UDVALG Mere end 3.800 oplevelser1
NEM AT BRUGE Med de eksklusive Smartbox muligheder
KVALITETSOPLEVELSER Som 100% udvælges og evalueres løbende

BLIV OPDATERET

Abonnér på vores nyhedsbrev med det seneste nye om Smartbox.

Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig denne e-mail service ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev"-linket nederst i hver e-mail.

Luk

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.