Til de smukke unge mennesker! Det er noget helt særligt, når man bliver konfirmeret, og derfor skal konfirmanden naturligvis fejres og have en gave. Giv en sjov og anderledes konfirmationsgave, som skaber minder. At give en oplevelse i konfirmationsgave vil skabe glæde og forventning, hvad enten konfirmanden er en dreng eller pige.

Skab glæde på den store dag ved at give en oplevelsesgave fra Smartbox – det kan eksempelvis være et lækkert cafébesøg, en skøn wellnessoplevelse eller en tur på Burger King.

Sjove konfirmationsgaver

Et meget udbredt gaveønske til konfirmation er penge, så konfirmanden kan købe en større ting eller bruge nogle af dem på blå mandag. Men derfor kan du stadig overraske med en sjov gave, som konfirmanden ikke forventer. Vælg at give en oplevelse i konfirmationsgave.

Leder du efter oplevelsesgave inden for en særlig genre? Se alle gaver i vores action-univers.

DET STØRSTE UDVALG Mere end 3.800 oplevelser1
NEM AT BRUGE Med de eksklusive Smartbox muligheder
KVALITETSOPLEVELSER Som 100% udvælges og evalueres løbende

BLIV OPDATERET

Abonnér på vores nyhedsbrev med det seneste nye om Smartbox.

Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig denne e-mail service ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev"-linket nederst i hver e-mail.

Luk

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.