Levering

Se al information vedrørende levering her.

Vi sender din ordre fra vores lager i Danmark med PostNord. På hverdage sendes din ordre samme dag, hvis du bestiller inden kl. 12. Leveringstid: 1-3 arbejdsdage.

Har du ikke modtaget din ordre efter en uge, bedes du kontakte vores kundeservice på tlf. 70 26 41 00.

e-Smartboxe sendes pr. mail, enten til dig eller direkte til modtageren af gaven.

For hver levering til en adresse i Danmark opkræves et forsendelsesgebyr på kr. 29,00. Ved køb over kr. 500,00 er levering gratis.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at spore vores forsendelser, da vi hovedsageligt sender som brev, herved kan forsendelser nemlig gå i postkassen for hurtigst mulig levering.

Er der gået 5 hverdage siden din bestilling, så kontakt Kundeservice på 70 26 41 00, så kan de hjælpe dig med at undersøge sagen, hvis din ordre ikke er dukket op.

Det kan du sagtens. Når du indtaster din faktureringsadresse, sætter du nedenunder hak ud for “Venligst sæt kryds hvis leveringsadressen er forskellig fra faktureringsadressen”. Herefter indtaster du den adresse, som du ønsker ordren skal sendes til.

Vi kan dog kun sende en ordre til en adresse. Dvs. køber du flere bokse, skal de sendes til den samme adresse.

 

 

DET STØRSTE UDVALG Mere end 3.800 oplevelser1
NEM AT BRUGE Med de eksklusive Smartbox muligheder
KVALITETSOPLEVELSER Som 100% udvælges og evalueres løbende

BLIV OPDATERET

Abonnér på vores nyhedsbrev med det seneste nye om Smartbox.

Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig denne e-mail service ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev"-linket nederst i hver e-mail.

Luk

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.