Om Smartbox

Smartbox Group er den førende virksomhed på det europæiske og verdensomspændende marked inden for oplevelsesgaver.

Virksomheden Smart&Co som er virksomhedens juridiske navn, blev i 2000 grundlagt af franskmanden Pierre Edouard-Stérin. Hans vision var at skabe en oplevelsesgave som alle kunne bruge. Den skulle være i en flot indpakning, være let at benytte, og indeholde en bred vifte af gode oplevelser. Han ønskede også at komme med et nyt og anderledes alternativ til de traditionelle gaver som blomster og chokolade og lancerede derfor Smartbox. Smartbox blev hurtigt en stor succes, og har i dag kontorer i 9 europæiske lande. Smart & Co Aps i Danmark blev etableret i 2007.

 

I dag er det stadig vores mål at fjerne den stress, der kan omgive det, at skulle købe den helt rigtige gave. Vi finder hele tiden nye partnere, så der altid er et opdateret udvalg at vælge fra. Smartbox ønsker at tilbyde de bedste oplevelsesgaver uanset om du køber til en du holder af, eller om det er dig selv der skal forkæles.

Smartbox Group er den førende virksomhed på det europæiske og verdensomspændende marked inden for oplevelsesgaver.

Hos Smartbox Group er vi et team bestående af dedikerede specialister, som alle er passionerede og nytænkende inden for hver vores område af ekspertise.

Vores produkter eksisterer i 10 lande og består af 7 kendte brands: Smartbox, Bongo, Buyagift, La Vida Es Bella, Cadeaubox, Dakotabox og Emozione3. Sidste år solgte Smartbox Group over 6 mio. oplevelsesgaver og rundede en omsætning på 500 mio. Euro. Smartbox Group’s produkter kan købes via internettet og i detailforretninger flere steder i Europa.

Vi ønsker at fortsætte vores vækst og er derfor altid på udkig efter talenter på tværs af mange fagområder og fra forskellige lande, som vil slutte sig til vores Smartbox rejse.

Ønsker du at arbejde hos en virksomhed, hvor dine ideer og inputs vil blive værdsat, hvor du vil blive udfordret, og hvor du har mulighed for at efterlade dit fingeraftryk, hører vi gerne fra dig.

Er du interesseret i at få international erhvervserfaring, kan du se hvilke stillinger, vi søger medarbejdere til netop nu.

Se ledige stillinger her

DET STØRSTE UDVALG Mere end 3.800 oplevelser1
NEM AT BRUGE Med de eksklusive Smartbox muligheder
KVALITETSOPLEVELSER Som 100% udvælges og evalueres løbende

BLIV OPDATERET

Abonnér på vores nyhedsbrev med det seneste nye om Smartbox.

Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig denne e-mail service ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev"-linket nederst i hver e-mail.

Luk

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.