Ombytning og forlængelse

Det er muligt at ombytte eller forlænge dit Smartbox gavekort - find al information om ombytning og forlængelse her.

Du kan ombytte din Smartbox her på hjemmesiden. Eventuelle ombytningsgebyrer afhænger af, hvornår din Smartbox er købt, og hvornår den udløber. Gælder det en Smartbox med ’15D’ i produktkoden, kan den gratis ombyttes inden for gyldighedstiden, hvis du vælger at ombytte til en e-Smartbox. En e-Smartbox indeholder de samme oplevelser som i den fysiske boks, men sendes til din mail, uden bogen og gaveæsken. Ønsker du at ombytte til en fysisk boks, skal du betale et gebyr. Ombyt din Smartbox her.

Bemærk, at du ved forlængelse og ombytning kun kan vælge en Smartbox af samme eller højere værdi her på hjemmesiden. Ønsker du at bytte til en billigere Smartbox, eller ønsker du at bytte én Smartbox til to eller flere, skal du kontakte vores kundeservice eller henvende dig personligt i vores butik i Frederiksberg. Bemærk, at differencen ikke udbetales.

Bemærk, at der ved ombytning/forlængelse via vores kundeservice opkræves 75 kr. i administrations- og portogebyr. I vores Smartbox-butik på Frederiksberg opkræves et gebyr på 30 kr. pr. boks for ombytning.

Du kan forlænge din Smartbox her på hjemmesiden. Eventuelle ombytningsgebyrer afhænger af, hvornår din Smartbox er købt, og hvornår den udløber. Gælder det en Smartbox med ’15D’ i produktkoden, kan den gratis forlænges inden for gyldighedstiden, hvis du vælger en e-Smartbox. En e-Smartbox indeholder de samme oplevelser som i den fysiske boks, men sendes til din mail, uden bogen og gaveæsken. Ønsker du en fysisk boks, skal du betale et gebyr. Forlæng din Smartbox her.

Bemærk, at du ved forlængelse og ombytning kun kan vælge en Smartbox af samme eller højere værdi her på hjemmesiden. Ønsker du at bytte til en billigere Smartbox, eller ønsker du at bytte én Smartbox til to eller flere, skal du henvende dig personligt i vores butik på Frederiksberg. Bemærk, at differencen ikke udbetales.

Bemærk, at der ved ombytning/forlængelse via vores kundeservice opkræves 30 kr. i administrationsgebyr per boks, der bliver ombyttet til, og 29 kr. for forsendelse af boksen. I vores Smartbox-butik opkræves et gebyr på 30 kr. for at ombytte til en fysisk boks.

Du kan forlænge din Smartbox her på hjemmesiden. Bemærk, at vi ikke forlænger/ombytter gavekort, der er udløbet for mere end 5 år siden.

Hvis du køber din Smartbox på vores hjemmeside www.smartbox.dk har du altid 14 dages fuld returret mod fremvisning af gyldig kvittering. Efter 14 dage kan du ikke længere få pengene retur, men du har i stedet mulighed for at bytte til en anden Smartbox via hjemmesiden. Ønsker du at bytte til en dyrere boks, skal du selv betale differencen. Er din Smartbox købt hos en af vores forhandlere, gælder deres bytteregler. Du har dog altid mulighed for at ombytte eller forlænge på vores hjemmeside. Gælder det en Smartbox med ’15D’ i produktkoden, kan den gratis ombyttes inden for gyldighedstiden, hvis du vælger at ombytte til en e-Smartbox. En e-Smartbox indeholder de samme oplevelser som i den fysiske boks, men sendes til din mail, uden bogen og gaveæsken. Ønsker du at ombytte til en fysisk boks, skal du betale et gebyr.

DET STØRSTE UDVALG Mere end 3.800 oplevelser1
NEM AT BRUGE Med de eksklusive Smartbox muligheder
KVALITETSOPLEVELSER Som 100% udvælges og evalueres løbende

BLIV OPDATERET

Abonnér på vores nyhedsbrev med det seneste nye om Smartbox.

Din e-mail bliver indsamlet af Smartbox Group Denmark med det ene formål at sende Smartbox nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig denne e-mail service ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev"-linket nederst i hver e-mail.

Luk

Indtast din e-mailadresse og bliv kontaktet så snart #BONGO# er tilbage på lager.